Русата и Черната Златка си живеят живота насред пандемията.  Двете

...
Русата и Черната Златка си живеят живота насред пандемията.  Двете
Коментари Харесай

Златките пръскат пачки в пандемията: Черната купува играчки за 2 бона, Русата се стяга за първо море

Русата и Черната Златка си живеят живота посред пандемията.  Двете пръскат пачки като за последно -   Черната обезпечава необикновено детство на своя дребен Миро, видя HotArena.

Малчуганът, който тя роди от един състоятелен, само че фамилен мъж, се радва на супер скъпи играчки за към 2000 лева, сподели инспекция на „ България Днес “. Миро има личен профил в обществената мрежа, който майка му ревностно обгрижва и попълня с негови фотоси. Във виртуалния албум се вижда, че Миро е горделив притежател на няколко возила . В гаража на детето има черен джип Mercedes обичан на мутрите от 90-те, че и до през днешния ден, има две АТВ-та, с които може да покори гори и планини офроуд, има мотопеди и мотоциклети, а с цел да поддържа форма дребният мъж има колело, чиито педали да върти.

Цената на една акумулаторна  играчка автомобил е сред 700 и 900 лева, като това даже не е най скъпият вид. Между другото има и толф тройки за по 900 лева,  така че Миро има няколко същински коли. След раздялата с бащата на сина си Златка грее в обятията на нов мачо. Животът продължава!

Междувременно Русата Златка се готви за първо море с бебока на Джизъса и нищо няма да я спре, било то и китайски вирус. Тя е подготвена на всичко, само че не с отиването на море, а с един лаишки въпрос, насочен в една от най-известните виртуални групи в обществената мрежа отдадени на майчинството.Златка най-чистосърдечно зададе въпрос към групата и хилядите майки: „ Здравейте! Стягам се за първо море с моя левент на 10 месеца. Моля, споделете какво е належащо и значимо? “ Плеймейтката получи съответни препоръки и насоки, нека са й от изгода.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР